Reviews


5 stars after 2465 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer makkelijk te bestellen via de site waarop je ook op de hoogte wordt gehouden van de status van de bestelling. Perfecte kwaliteit sushi en mooi op tijd klaar. 9/17/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat je elke stap van de bestelling kunt volgen 9/14/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. 9/13/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker, vers gemaakt en mooi op tijd klaar! 9/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijk te zien hoelaat je bestelling klaar is en natuurlijk de lekkerste sushi in omstreken! Altijd goed en lekker! 9/10/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer Poké bowl (Sake zalm) afgehaald bij Sushi ST. Groente, zalm en sushi rijst waren super vers met een lekkere dressing. Het was een goede keuze, en zeker voor herhaling vatbaar! 9/9/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Veel te lang op de bestelling moeten.wachten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke bezorger !! Eten was heerlijk zoals altijd . 8/30/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en goede & vriendelijke service! 8/27/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden. 8/26/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, altijd goede kwaliteit sushi. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/5/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk zoals altijd !! 7/22/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zag er allemaal prima en mooi opgediend uit!! Heel vers en lekker. 7/13/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/8/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker :) 7/7/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorging. Netjes opmerkingen opgevolgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer helemaal top. Heerlijk gegeten. 6/28/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/23/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
100 procent vers en zeer smakelijk!!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk en vers en op tijd klaar, aanrader 6/10/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/28/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was meer dan 1 uur te laat. Om 19.00 uur werd gebeld met een excuus dat het erg druk was en dat het 19.30 uur zou worden, om vervolgens om 20.05 te arriveren met ons avondeten. Hoop dat manager Theo hiervoor een gepaste oplossing heeft want dit kan een restaurant niet maken. Deze reactie is mede gebaseerd op meerdere voorvallen van dezelfde aard. blijkbaar wordt het probleem enkele maar groter. 5/26/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowl besteld. Was lekker, portie mag groter 5/25/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, sashimi mag dunner gesneden worden liever 4 x dun dan 2 x dik. Verder vers en lekker!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd klaar en weer super lekker en vers, aanrader 5/21/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Telkens weer. 5/21/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker was alleen het zout op de boontjes vergeten voor de rest altijd heel lekker 5/20/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! Bezorging was iets later dan verwacht, wordt even gebeld en heel netjes opgelost. 👏 5/20/2022
Excuses, veiligheid van onze bezorgers staat voorop. Door Noodweer iets later vandaag.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed geregeld! Bezorgd op tijdstip dat gevraagd was en lekker! Website gaf alleen aan dat het gerecht nog bereidt werd terwijl de bezorger al aan de deur stond. 5/18/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen hier altijd, sushi is elke keer weer top (onze favoriete plek voor sushi) en de bezorging is vaak mooi op tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima Service. Top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van het eten is niet zoals ik gewend ben. Knobbels tussen de kip, en slordig gepositioneerd, bruine avocado. Ik ben teleurgesteld. 5/4/2022
Beste Anouk, wat jammer dat u niet tevreden was over de kipspiesjes. Had u meteen ff gebeld , dan hadden we een portie kipspiesjes meteen kunnen vervangen.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik kan mijn spaarpunten niet terugvinden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met de kadobon werkte niet helemaal goed, maar na een telefoontje was het opgelost! 4/20/2022
Ja Mavis, de cadeaubon werkte op zich goed, alleen het min bestelbedrag voor bezorgen werd hierdoor niet gehaald. Ik zal dit doorgeven aan de leverancier van de software. Maar we hebben het goed opgelost:)
ST Sushi Sittard 5 stars after 2465 reviews
ST Sushi Sittard