Reviews


4 stars after 1980 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5 sterren zoals altijd! 1/13/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi goed gevuld en van smaak. Bezorgen duurde zeer lang voor een dinsdag wat jammer is 1/12/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/11/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt weer superrrrrrlekker!!!! 😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Compliment, was weer heerlijk! 1/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! 1/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏿 beste afhaalmenus 1/8/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/7/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen heel vaak bij ST Sushi. Nooit een verkeerd woord erover, altijd lekker! Helaas hadden we deze keer twee pokebowls uitgeprobeerd. Dit viel heel erg tegen.. had een rare smaak. Ook de Eby fry roll die we erbij hadden besteld viel tegen.. jammer. De pokebowls nemen wij niet meer, de sushi wel als het de volgende keer lekker is! 1/6/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op afgesproken tijd klaar en heerlijk vers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topkwaliteit en hartstikke lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We would love the menue in Dutch and Englisch on the website. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit sushi, heerlijk gegeten. Zelfs een extra box gekregen, omdat de bestelling een klein beetje was vertraagd. Super! 1/2/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed eten, heel vriendelijke bezorging. Alléén wordt er nooit gelet op een eventuele opmerking bij online bestelling (bv verzoek om 3 ipv 2 paar stokjes). Jammer, voor rest niets dan lof 1/2/2021
Sorry Joop, de inpakker ,zal er nog beter op gaan letten. Beste wensen voor 2021 Team ST Sushi
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige bediening het is voor herhalings vatbaar 1/2/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/1/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals we gewend zijn SUPER. Dank je wel ST. Gelukkig Nieuwjaar !! 1/1/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten en goede bezorging! 1/1/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit heeeeerlijk, iets aan de late kant maar is het wachten zeker waard!! 12/31/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/31/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 12/31/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling 3 dagen van tevoren geplaatst. Keurig op datum en tijdstip klaar voor afhaal. Perfect! 12/31/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Helemaal top!! 12/30/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super as always! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed jeugd 8 en 9 jaar vonden het super. 12/26/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen opmerkingen. Was keurig verzorgd 12/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom prima gegeten 12/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekkere sushi gegeten, weer eens wat anders besteld, de crispy was heerlijk. Wederom weer vers en lekker 12/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en altijd op tijd klaar. Vriendelijk personeel! 12/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer eens super 12/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bezorging en kwaliteit naar wens 12/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
ST Sushi Sittard 4 stars after 1980 reviews
ST Sushi Sittard