Reviews


4 stars after 1627 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed, duidelijke website en klaar op het afgesproken moment This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 5/23/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, goede porties, maar ontzettend grote hompen om te eten. Meer stukken snijden zou smakelijker zijn. Asahi bier terug op het menu svp! 5/22/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/22/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima kwaliteit, prima service, vriendelijk personeel. 5/22/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snelle bezorging 5/22/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/21/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk gegeten! 5/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks op aan te merken, keurig op tijd, heerlijk eten en niet te duur.. 5/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snelle bezorging 5/16/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals gewoonlijk! Vaste klant beste sushi in Geleen en Sittard altijd vers. Mijn complimenten 5/15/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! 5/15/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet overal staat beschrijving bij 5/14/2020
Hallo Robert. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van het online menu en zullen de opmerking meenemen !Team. ST Sushi :)
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sushi is geweldig. Alles smaakt iedere keer weer erg goed. Alleen vinden wij het jammer dat de afgelopen keren er altijd iets mist. Hierdoor moeten wij weer iedere keer terug naar de 'winkel' komen. 5/14/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Onze bestelling kwam 1,5 uur te laat..maar is goed gecompenseerd. Andere keren nooit problemen met bezorging gehad. Moederdagdrukte. 5/14/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal Top! 5/14/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde heel lang voordat de sushi werd bezorgd, we hadden om kwart voor zes besteld en kregen het pas rond 7 uur. 5/12/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Adverteren met gratis rol en niet gekregen. Tijdens afhalen 35 minuten moeten wachten dan afgesproken tijd. Kwaliteit sushi goed. 5/11/2020
Hallo Fenne, onze excuses. Waarschijnlijk misgegeaan doorde drukte .Als je het meteen bij thuiskomst telefonisch had gemeld, hadden we het lmogelijk meteen laten bezorgen bij jou. Graag bij een volgende bestelling bij opmerkingen aangeven, Team St Sushi
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goede sushi. Door drukte vandaag was het eten later bezorgd maar met een excuses en bakje extra sushi. Helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit super goed hoeveelheid ook. De wachttijd daar in tegen verschrikkelijk hadden voor 19 uur besteld om aftehalen 20:04 pas aan de beurt. Dat vinden wij echt Veels te lang dat het wat uitloopt te begrijpen maar een uur pfff This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lange wachttijd bij gereserveerd tijdstip This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had aangegeven aan de telefoon dat ik nog iets had besteld bij domino’s. Nee half 7 was het klaar. Kom ik eraan om 18.25 u. Waren jullie nog met de bestellingen bezig van 17.45 uur. 😡. Uiteindelijk kon ik om 18.55 uur. Gelukkig was ik zo slim geweest om in de tussentijd domino’s te bellen. Ik snap dat het druk is, maar neem dan geen bestellingen meer aan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie moeten ECHT werken aan jullie planning, zeker met Moederdag maar ook in het algemeen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
45 minuten moeten wachten bij afhalen. Sushi was daarentegen wel heel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1u50 min moeten wachten op bestelling. Kwaliteit eten is echt goed, maar wachttijd van meer dan 1u en 3 kwartier is niet ok. Erg jammer. Minder inplannen OF meer capaciteit!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Attent dat er extra sushi speciaal voor Moederdag erbij zat! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker verse sushi en top service omdat ik kort moest wachten kreeg ik nog extra gratis sushi! Geweldig! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling stond al klaar bij ophalen en er was een extraatje voor moederdag erbij gedaan. Mam en ik hebben heerlijk gegeten 👌🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, 10 minuten later geleverd en daarvoor extra hapjes gekregen. Uiterst vriendelijke bediening. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/9/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/9/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De sushi was heerlijk. Zoals de maki’s op de website staan, zien ze ook uit in het echt. Sommige maki’s waren aan de iets te grote kant, waardoor het niet makkelijk te eten was. De afhaalservice was vriendelijk, maar er was een half uur vertraging. Uiteindelijk hiervoor wel een gratis sushi rol mogen uitzoeken. 5/8/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten werd net wat later bezorgd, hierover werd netjes contact met ons opgenomen en kregen een extra portie sushi erbij voor het wachten. De sushi is altijd heel lekker! 5/8/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 5/8/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. 5/6/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lange bezorgtijd maar ter compensatie extra sushi gekregen 5/6/2020
ST Sushi Sittard 4 stars after 1627 reviews
ST Sushi Sittard