Reviews


5 stars after 2436 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer helemaal top. Heerlijk gegeten. 6/28/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/23/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
100 procent vers en zeer smakelijk!!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk en vers en op tijd klaar, aanrader 6/10/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/28/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was meer dan 1 uur te laat. Om 19.00 uur werd gebeld met een excuus dat het erg druk was en dat het 19.30 uur zou worden, om vervolgens om 20.05 te arriveren met ons avondeten. Hoop dat manager Theo hiervoor een gepaste oplossing heeft want dit kan een restaurant niet maken. Deze reactie is mede gebaseerd op meerdere voorvallen van dezelfde aard. blijkbaar wordt het probleem enkele maar groter. 5/26/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowl besteld. Was lekker, portie mag groter 5/25/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, sashimi mag dunner gesneden worden liever 4 x dun dan 2 x dik. Verder vers en lekker!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd klaar en weer super lekker en vers, aanrader 5/21/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Telkens weer. 5/21/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker was alleen het zout op de boontjes vergeten voor de rest altijd heel lekker 5/20/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! Bezorging was iets later dan verwacht, wordt even gebeld en heel netjes opgelost. 👏 5/20/2022
Excuses, veiligheid van onze bezorgers staat voorop. Door Noodweer iets later vandaag.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed geregeld! Bezorgd op tijdstip dat gevraagd was en lekker! Website gaf alleen aan dat het gerecht nog bereidt werd terwijl de bezorger al aan de deur stond. 5/18/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen hier altijd, sushi is elke keer weer top (onze favoriete plek voor sushi) en de bezorging is vaak mooi op tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima Service. Top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van het eten is niet zoals ik gewend ben. Knobbels tussen de kip, en slordig gepositioneerd, bruine avocado. Ik ben teleurgesteld. 5/4/2022
Beste Anouk, wat jammer dat u niet tevreden was over de kipspiesjes. Had u meteen ff gebeld , dan hadden we een portie kipspiesjes meteen kunnen vervangen.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik kan mijn spaarpunten niet terugvinden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met de kadobon werkte niet helemaal goed, maar na een telefoontje was het opgelost! 4/20/2022
Ja Mavis, de cadeaubon werkte op zich goed, alleen het min bestelbedrag voor bezorgen werd hierdoor niet gehaald. Ik zal dit doorgeven aan de leverancier van de software. Maar we hebben het goed opgelost:)
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks grote drukte in de stad i.v.m. De Kennedymars was de l3evering binne n 30 minuten ter plaatse> Prima! 4/16/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi! Snel kunnen ophalen. Top 4/15/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, werd iets later bezorgd dan afgesproken maar hier werd voor gebeld en we kregen extra sushi gratis. Super service! 4/2/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal altijd topkwaliteit en super vers. Nu helaas minder lekker. Sashimi te dik gesneden en hoewel ik de rainbow dragon zonder ei had besteld, zat er toch gewoon ei in. Avocado bij de Nigiri was bruin en de schil zat er nog half aan. Jammer. Normaal gesproken anders gewend. 3/31/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, snelle bezorging, superlekkere sushi en een tevreden mens na het avondeten 😎 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie prijs /kwaliteit. Erg lekker. 3/17/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas wel later dan ik had besteld 3/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische vega sushi’s gehaald. Erg lekker ! 3/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bitte bei der nächsten Lieferung 2 Dosen Amstel 0,0 mitliefern da Sie diese heute vergessen haben. Dies ist mit dem Chef so abgesprochen. Vielen Dank und Grüße Christian Kaußen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
:) we will do
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👌kwaliteit en op tijd 3/5/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was overheerlijk !!! Echt geweldig. We hadden ook nog wat losse gerechten erbij besteld waaronder de spicy kipballetjes met sesampitjes. Deze waren rauw van binnen en echt niet te eten. Zonde van het geld, we hebben ze weggegooid. 3/5/2022
Hallo beste Dave, we hebben uiteraard het geld van de chicken ball teruggestort op uw rekening. Graag voortaan meteen bellen, als er onverhoopt iets niet in orde is met uw bestelling. WE kunnen dan het probleem direct oplossen. met vr gr Team ST Sushi
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent in every aspect! 2/26/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top👍 2/26/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal lekkr 2/23/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker. Misschien hier en daar wat veel rijst t.o.v. het totale 'hapje'. Maar zeker voor herhaling vatbaar. 2/19/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De site is duidelijk en er is genoeg keuze. Prijs kwaliteit is prima 👌. Super fijn dat je op je gewenste dag en gewenste tijdstip kan inplannen!! Zeker bestel ik hier nog eens. 2/14/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! Kwaliteitsproducten voor een goede prijs 💯✨ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
ST Sushi Sittard 5 stars after 2436 reviews
ST Sushi Sittard