Reviews


5 stars after 2288 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede sushi, zoals altijd. 10/16/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi Bezorgen duurde iets langer, maar werd hierover telefonisch geïnformeerd. Verder kon ik niet voor ideal betalen kiezen maar wel contant. 10/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, alles top verzorgd en snel bezorgd 10/8/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3x 5 sterren! 1. Online besteld, website is overzichtelijk, bestellen gaat gemakkelijk. 2. Bij afhalen werden a la minute de warme hapjes toebereid. 3. Heerlijk gegeten thuis, jullie zijn een terechte aanrader! 10/4/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk genoten, de sashimi had nog iets dunner gesneden mogen zijn maar dit is ieder zijn mening, prijs kwaliteit verhouding prima, ik kom zeker terug!! 9/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Smaakt de laatste tijd niet zo als voorheen helaas.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed, zoals altijd! Er was een probleem met het inwisselen van de tegoedbon bij een online bestelling, dit werd direct goed opgelost. 9/25/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vis was heerlijk vers! Ook echt voldaan gevoel na het eten. Sushi zou wel iets kleiner mogen 9/25/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/25/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi, zeker voor herhaling vatbaar 9/18/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel klaar. Lekker eten! 9/17/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! 9/13/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/11/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 9/7/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, alleen drie kwartier later bezorgd dan aangegeven bij bestelling. 9/4/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top zoals altijd 9/4/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, vooral de dragonrolls. 9/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende sushi voor een uitstekende prijs. 8/30/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We have been getting our sushi from here for 6 years. The food is always good and the staff is so friendly. Today they even called me to make sure my order was correct cause I usually order something else. Won’t order anywhere else. 8/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker, vers en met duidelijk met liefde bereid 🍣🍤 8/20/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alleen het extraatje van de +€50,- besteding niet ontvangen, jammer! De keuze wel bij de opmerkingen erbij vermeld!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Beste Marc, het gratis extraatje geldt alleen als u het zelf komt afhalen in Sittard en niet bij gratis bezorgen. Dit staat duidelijk aangegeven op onze website en op het bij de bestelling bijgevoegde flyertje als afhaalaktie.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De loempia’s waren zacht en de rijst was niet lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd... geweldig gesmuld vd sushi! Snelle bezorging en vriendelijke bezorgster 8/6/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/30/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! 7/28/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten besteld, zou bezorgd worden. Half uur na de bezorgtijd gebeld en te horen genregen dat ze …. Niet komen omdat het druk is. We bleven met honger achter, om 20u s avonds. Tip: betaal meer elders, krijg je fatsoenlijke service ipv alleen sushi die overigens wel lekker is bij hun… 7/19/2021
Beste J, Excuses. Wij wilden de bestelling bij u bezorgen, maar u accepteerde geen vertraging. In het weekend kan het soms gebeuren, door piekdrukte dat het bezorgen vertraging oploopt. We hebben u bestelling, op uw verzoek geannuleerd en zoals ook per email aangegeven terugbetaald. Indien u zeker wilt zijn van een bepaalde levertijd, dan graag tijdig vooraf bestellen. Team ST Sushi
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wasweer super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd bezorgd, heeft heerlijk gesmaakt 7/17/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2021
ST Sushi Sittard 5 stars after 2288 reviews
ST Sushi Sittard