Reviews


4 stars after 1393 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
al vaker besteld, altijd tevreden, deze keer twee opmerkingen. Nigiri is met veel te veel rijst, dat mag minder, je proeft zo zalm/tonijn niet meer. Er zaten 2 haren in een uramaki! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/14/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was mijn eerste bestelling, maar het volgen van de status was gemakkelijk en leuk en de bezorging perfect op tijd. We hebben heerlijk gegeten! 2/12/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Omdat het afgesproken tijdstip niet werd gehaald ivm drukte werden we telefonisch op de hoogte gebracht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/9/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, zoals altijd! 2/8/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen nergens anders! Goeie kwaliteit en snelle levering! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekkere shushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld, geen opmerkingen. Het eten stond klaar toen ik kwam en was echt lekker ook! 1/29/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik mis op de website de knop om te kiezen tussen bezorgen en afhalen. 1/29/2020
Hallo Carmen .Dank voor de Melding.:) De experts van de website hebben het foutje ontdekt en aangepast.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top van smaak en verzorging 1/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten, goede service en dat voor een nette prijs! 1/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klasse! 1/17/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Gevraagd zonder gember Voor de tweede keer toch met gember gekregen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
Beste Judith. Onze excuses, zullen er nog beter op letten voortaan. Team ST Sushi.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in alle opzichten👍👍 1/11/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker, goed verzorgd en vriendelijke bezorgers 1/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Per ongeluk door mij ‘afhaal’ geselecteerd en na een telefoontje heel snel bezorgd!! Was weer heerlijk! 1/4/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestelde sushi met hete kip. We houden van pittig eten, maar dit was net alsof er uitgeschoten was met de kruiden. Heb het helaas niet op gegeten, zo heet/spicy was het. Jammer! 1/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/31/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/31/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, mooie prijzen 12/26/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lekker 12/25/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, goed van smaak. Heel attent dat wij een extra portie kregen i.v.m het langer wachten, alleen jammer dat deze portie van hetzelfde was als dat we besteld hadden. Vriendelijke bezorger. 12/16/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed ! Ga zo door ! 12/13/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je echt heerlijke sushi wilt, dan is dit the place to go! Ook vriendelijk personeel die gelijk bellen mocht er iets zijn met je bestelling, bijvoorbeeld langere wachttijd. Het kan namelijk wat langer duren, maar dat is het waard! 12/11/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, goed verzorgd 12/6/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker. Vers, knapperig, snel gebracht. Dit was de tweede keer dat we besteld hebben en 2x zeer tevreden. Dit wordt ons vaste Sushi adres! 12/5/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker enige minpuntje maar dat heb je wel eens met verse groente is dat de advocado nog iets te jong was. Levering duurde langer dan verwacht maar hiervoor is beetje excuses aangeboden en als verassing een extraatje voor ontvangen. Vind ik super netjes staan al waren voor mij excuses alleen al voldoende geweest (vooral omdat het direct/zelf uit de bezorger kwam). Eten is gewoon lekker, miyoshi menu blijft mijn favoriet om te bestellen, vandaag extra de bonito maki er bij gehaald die was ook erg smakelijk. 12/5/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi! 11/30/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gisteren sushi besteld om af te halen, kwartiertje later klaar als gevraagd, maar ze hadden het druk en vond het zelf geen probleem om te wachten.. En het was het wachten waard, heerlijk verse sushi gegeten!!! Jammer dat ze bij ons in Doenrade niet bezorgen... Maar we gaan het zeker nog eens halen, lieve vriendelijke mensen, die hard werken, en bovendien heerlijke sushi maken! 11/28/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk!😍 11/23/2019
ST Sushi Sittard 4 stars after 1393 reviews
ST Sushi Sittard