Reviews


5 stars after 2497 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers en lekker zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/26/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles naar wens 11/22/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer heerlijke verse sushi, geweldig begin van het weekend! 11/21/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi, fijn verzorgd en stond gereed op afgesproken tijd. 11/14/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/7/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alweer geweldig gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg lekker, bestelling op tijd klaar. Top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer super zoals altijd! 10/29/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/29/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een groot compliment! 10/27/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg van gratis 6 sushi er niet bij. Erg jammer want ik had boven de 25 euro besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Beste Nicke, dit is alleen van toepassing als je zelf komt afhalen in Sittard. Dit staat op de website en staat ook nog eens op het flyertje bij de bestelling.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk. Zijn alleen vergeten een tip te geven aan de bezorger. Kunt u mij een tikkie sturen ad.€3,50 voor de fooi. Tel.nr. 0031613731624 Tijdstip bezorging 20u08 10/18/2022
Zal het doorgeven aan betreffende bezorger.👍
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet gekregen wat besteld was 10/15/2022
Beste P.A. Er was iets verwisseld bij een bestelling. We hebben, u aangeboden de yakitori na te bezorgen en hebben vervolgens conform afspraak met u ,de ontbrekende Yakitori terug betaald.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en vers, zoals altijd! 10/10/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top en weer mooi op tijd 9/30/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! 9/29/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit vonden we heel slecht, vroeger bestelde we minimaal 1x in de maand. Na een tijdje andere sushi restaurants in de buurt proberen hadden we zin in de sushi van ST. Het viel ons heel erg tegen. Niet lekker, rare smaak en veel rijst om de sushi groter te maken. Wij gaan helaas nu een tijdje niet meer bestellen en hopen dat het dan weer beter is! 9/26/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer makkelijk te bestellen via de site waarop je ook op de hoogte wordt gehouden van de status van de bestelling. Perfecte kwaliteit sushi en mooi op tijd klaar. 9/17/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat je elke stap van de bestelling kunt volgen 9/14/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. 9/13/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker, vers gemaakt en mooi op tijd klaar! 9/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijk te zien hoelaat je bestelling klaar is en natuurlijk de lekkerste sushi in omstreken! Altijd goed en lekker! 9/10/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer Poké bowl (Sake zalm) afgehaald bij Sushi ST. Groente, zalm en sushi rijst waren super vers met een lekkere dressing. Het was een goede keuze, en zeker voor herhaling vatbaar! 9/9/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Veel te lang op de bestelling moeten.wachten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke bezorger !! Eten was heerlijk zoals altijd . 8/30/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en goede & vriendelijke service! 8/27/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden. 8/26/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, altijd goede kwaliteit sushi. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/5/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk zoals altijd !! 7/22/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zag er allemaal prima en mooi opgediend uit!! Heel vers en lekker. 7/13/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/8/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker :) 7/7/2022
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
ST Sushi Sittard 5 stars after 2497 reviews
ST Sushi Sittard