Reviews


5 stars after 2308 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alleen het extraatje van de +€50,- besteding niet ontvangen, jammer! De keuze wel bij de opmerkingen erbij vermeld!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Beste Marc, het gratis extraatje geldt alleen als u het zelf komt afhalen in Sittard en niet bij gratis bezorgen. Dit staat duidelijk aangegeven op onze website en op het bij de bestelling bijgevoegde flyertje als afhaalaktie.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De loempia’s waren zacht en de rijst was niet lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd... geweldig gesmuld vd sushi! Snelle bezorging en vriendelijke bezorgster 8/6/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/30/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! 7/28/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten besteld, zou bezorgd worden. Half uur na de bezorgtijd gebeld en te horen genregen dat ze …. Niet komen omdat het druk is. We bleven met honger achter, om 20u s avonds. Tip: betaal meer elders, krijg je fatsoenlijke service ipv alleen sushi die overigens wel lekker is bij hun… 7/19/2021
Beste J, Excuses. Wij wilden de bestelling bij u bezorgen, maar u accepteerde geen vertraging. In het weekend kan het soms gebeuren, door piekdrukte dat het bezorgen vertraging oploopt. We hebben u bestelling, op uw verzoek geannuleerd en zoals ook per email aangegeven terugbetaald. Indien u zeker wilt zijn van een bepaalde levertijd, dan graag tijdig vooraf bestellen. Team ST Sushi
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wasweer super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd bezorgd, heeft heerlijk gesmaakt 7/17/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer alles in orde. 7/14/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse sushi. Ruime variatie aan sushi eb andere gerechtjes en regelmatig nieuwe gerechten. Bezorgt op tijd. ST Sushi raad ik zeker aan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op aanraden hier voor de eerste keer sushi gehaald. Alles was op tijd klaar en erg lekker, zeker het proberen waard. Ik kom zeker terug. 6/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nice food, on time 6/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo, wij weten inmiddels wel hoe uitstekend jullie sushi is. Maar we hadden bezoek en die waren onder de indruk van de kwaliteit! En bedankt voor de super service en de extra sushi 😘 6/19/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi en pokébowl hebben goed gesmaakt. Het was op tijd klaar en fijn om via de site de voortgang te volgen. 6/17/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top, ga zo door. 6/10/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, zoals altijd! Enkel de tonijnsashimi was niet lekker, dat was erg jammer! 6/5/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor ons de lekkerste uit Sittard This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afgehaald, alles op tijd klaar. Smaakte heerlijk, alles vers. Royale porties. Voor herhaling vatbaar! 5/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
wederom heerlijk gegeten 5/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed. Geen enkele negatieve opmerking. 5/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 5/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke sushi, enorm bedankt voor de dragon rol (!) en helemaal top dat jullie in Born bezorgen! Hier een zeer tevreden klant! 5/21/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, genoeg keuze. Vlotte bezorging. 5/21/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2021
ST Sushi Sittard 5 stars after 2308 reviews
ST Sushi Sittard