Reviews


4 stars after 1887 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijke website en eenvoudig bestellen, zelf afgehaald en geen wachttijd en heerlijk gegeten, hier gaan we zeker nog vaker afhalen 10/30/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, vriendelijke bezorging. Alleen moesten we weer meer dan anderhalf uur wachten op het eten. Dat is iets waar we de volgende keer rekening mee zullen houden, dat het zo lang duurt. Verder top! 10/30/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit keer was alles weer prima in orde 10/26/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima verzorgd en bezorgd.! Bedankt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is heerlijke sushi maar helaas was onze bestelling niet compleet. Wel het bedrag terug gekregen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker! Wel prijzig.. 10/22/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit. Goede bezorging Een aanrader!!! 10/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was goed verzorgd en het smaakte erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
de warme gerechten werden 15 minuten later geleverd dan de sushi. was de bezorger vergeten kan natuurlijk gebeuren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/16/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kreeg helaas komkommer maki geleverd in plaats van de avocado maki die ik besteld had. Erg slordig. 10/10/2020
Hallo Gerdy, wat vervelend. Graag volgende keer ff bellen en het wordt opgelost. Team ST Sushi
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en sushi! 10/9/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
sushi was niet klaar op de afgesproken tijd! 10/3/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk bereid en vers!! Wij blijven bij STSushi bestellen! 9/28/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was de eerste keer , maar was heerlijk Trouwens was allemaal vers gemaakt 👍👍 9/28/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas zijn ze vergeten om de gratis maki erbij te doen. Bij een bestelling van €40,- This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/27/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag voor het eerst besteld bij ST Sushi en is zeker niet de laatste keer. Heerlijk vers en leuke acties! 9/26/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi, zeer klantvriendelijk 9/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Food was amazing 😍 9/23/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was fresh and delicious. Will definitely order from here again. It would be nice to pay with credit card online also. 9/23/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dik tevreden, was lekker. Op tijd en door vriendelijke jongeman bezorgd. En was erg lekker. Voor herhaling vatbaar! 9/21/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk sushi snelle service 9/21/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/20/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Besteld via de website, stond op de aangegeven tijd klaar, samen met de extra sojasaus die ik had gevraagd (zonder extra kosten) nu 2 keer hier sushi gehaald afgelopen tijd, beide keren zeer smakelijke sushi!! De 3e keer zullen we hier zeker weer bestellen.. 9/19/2020
ST Sushi Sittard 4 stars after 1887 reviews
ST Sushi Sittard