Reviews


4 stars after 1393 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal ben ik heel tevreden over jullie service en kwaliteit, maar vandaag voor het eerst eigenlijk niet. Ten eerste duurt het sinds de naamsverandering van sushi centre naar st sushi echt verschrikkelijk lang voordat je bestelling wordt bezorgd, ook al heb ik altijd maar een kleine bestelling met meestal 1 soort sushi. Ik heb afgelopen keren dat ik heb besteld wel eens gebeld om te vragen waar de bestelling bleef en of jullie deze niet waren vergeten. Iedere keer kreeg ik het antwoord dat het heel druk was en dat de bezorger nog niet terug was. Ik raad jullie aan om meer bezorgers in te zetten, als jullie de drukte aan bestellingen niet aankunnen, zodat men uiterlijk binnen 45 minuten zijn bestelling krijgt. Ten tweede was ik vandaag voor het eerst niet tevreden over de kwaliteit van mijn crispy maki's. In sommige zaten amper tot geen crispy stukjes en in sommige alleen in het bovenste gedeelte en de rest bestond alleen uit rijst... Aangezien de crispy maki alleen bestaat uit rijst, lente-uitjes en crispy stukjes, is het essentieel dat het hoofdingrediënt, de crispy, er wel in voldoende mate in zit. Vandaag heb ik echter eerder rijst met zeewier eromheen gegeten... erg jammer en eigenlijk ook zonde van het geld, aangezien sushi niet het goedkoopste avondeten is. Hopelijk is de volgende keer de kwaliteit wel weer goed, aangezien ik altijd bij jullie mijn lievelingssushi (crispy maki) bestel en ik het jammer zou vinden als de kwaliteit blijvend achteruit is gegaan.. 11/19/2019
Beste Klant, dank voor de zeer uitvoerige review. Indien er iets niet naar u wens is, mag u gerust ons bellen. Ik weet zeker, dat we dat dan naar tevredenheid kunnen oplossen. Met vriendelijke groet Team ST SUSHI
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer lekker gegeten!! 11/12/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/8/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Beoordeling?? Een dikke 1. Mijn bestelling is niet eens bezorgd. Ik zou maar eens goed naar jullie website kijken, telefonisch niet te bereiken, erg slecht allemaal 11/4/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed ! De beste in de regio ! 10/30/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi van Sittard! Heerlijk vers en lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en heerlijke sushi. 10/25/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, zoals altijd! 10/25/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi & Vriendelijke medewerkers. Aanrader. 10/22/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, goede bezorging! Alleen jammer dat er nu een minimumbedrag van 25 euro is. 10/22/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/21/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sojasaus vergeten en later dan in planning . Sushi en ebi garnalen weer erg lekker dus kwaliteit hog. 10/18/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Outstanding as always. 10/17/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij bestelling zou het fijn zijn als je in het winkelmandje zou kunnen zien met foto en bv hoeveel stuks er in t mAndje zitten. 10/16/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/14/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!Echt genoten! 10/10/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 10/9/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is altijd heerlijk vers en heel goed van smaak. Vandaag kreeg ik naast de maki zalm een extraatje mee omdat ik wat langer moest wachten vanwege een vergissing. Heel netjes want de extra sushi was echt heerlijk ! Hele vriendelijke dames bedankt ♥️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/5/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/28/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden! 9/26/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was erg lekker, heb alleen niet de 6 maki’s ontvangen die je bij een bestelling van boven de €25 gratis zou krijgen. 9/24/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry, maar wij komen altijd bij jullie afhalen en de kwaliteit van sommige sushi was slecht. Bijna alle sushi viel ook uit elkaar. Zonde! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Beste Palmyra. Dank je voor de melding. Wij zullen onze kwaliteits controle hierop verbeteren.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/20/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging binnen 45 minuten werd bijna 1,5 uur. Daarnaast ontbraken de gratis sushi bij bestellingen boven 25 euro. Verder prima. 9/20/2019
Beste Mephis, de gratis Sushi is geldig bij het zelf afhalen in onze zaak in Sittard bij een bestelling boven 25 euro. Bestel je voor 50 euro krijg je 2 sets sake maki Gratis enz.
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/20/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Order status niet actueel. Wel weer heerlijke sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volgens mij waren jullie de gratis sake maki vergeten 😉, verder wederom tevreden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
Beste Suzanne, Sorry dat je de gratis Sake Maki mist, maar de actie geld alleen bij zelf afhalen in onze zaak in Sittard. Team ST Sushi
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede constante kwaliteit. Altijd lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/8/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld. Zeer tevreden 9/7/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd op tijd en altijd overheerlijk vers! Daarnaast ook klantvriendelijk. Top dus! 9/4/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enorme keuzemogelijkheid en goede prijs/kwaliteit verhouding. Het heeft goed gesmaakt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi. ‘s Middags besteld en ik had besloten om de bestelling ‘s avonds zelf af te halen. De koude gerechtjes stonden klaar en de warme gerechtjes werden meteen bereid toen ik binnenkwam. Terwijl ik even moest wachten, bereiden de medewerksters de sushi voor de andere bestellingen. Verser kan je het niet krijgen! 8/30/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed op tijd en sushi was heerlijk ! 8/30/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had bij de bestelling een opmerking geplaatst geen gember en kreeg het als nog erbij.. Daar was ik niet blij mee! 8/29/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2019
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Prima bezorging. Helaas de gratis sushi ( bij bestelling boven €25) niet ontvangen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
Beste Hedwig, de gratis 6st. Maki Sake geldt alleen als u het zelf komt afhalen in onze zaak. met vr groet. Team ST Sushi
ST Sushi Sittard 4 stars after 1393 reviews
ST Sushi Sittard