Reviews


4 stars after 1627 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker en goed. 5/6/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel netjes een extraatje ingepakt omdat we een kwartier langer moesten wachten, terwijl ook al gebeld was dat ze beetje later waren. 5/5/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en lekker en dat is het altijd! 5/5/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan een uur extra moeten wachten. Eten was wel heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi en lekker vers. Makkelijke site waarbij je prima op hoogte wordt gehouden van de voortgang. Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wederom prima sushi 5/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Half 5 besteld voor om half 7 te bezorgen, uiteindelijk kwam het om 19:15. Eten was op zich lekker maar bezorgtijd dus veel te lang!! 5/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Op tijd bezorgd en nog een beetje warm, dus vers!! 5/2/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten!! Verheugen ons al op de volgende keer!! 5/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi heel lekker maar te weinig sojasaus erbij, gelukkig hadden we zelf nog wat staan 5/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk. Uiteindelijk belde ze op tijd om door te geven dat het wat later kwam en dat klopte perfect en nog een klein extraatje erbij. Super zoals altijd 5/1/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Altijd lekker 4/30/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer sushi besteld bij jullie zeker voor herhaling vatbaar keurig bezorgd top bezorgerπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Elly en Lambert Meevis 4/29/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
als altijd, super kwaliteit! 4/29/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig, zoals altijd. Vandaag een telefoontje dat het later werd. Geen probleem voor ons en kregen 8 stuks crispy de Luxe gratis als extraatje voor het wachten. Sushi is vers, goed gevuld en ontzettend smakelijk! 4/28/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Precies op tijd klaar en meer dan genoeg! Goede kwaliteit en vriendelijk personeel! Snel weer bestellen! 4/28/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/27/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom erg lekker! Super vers en erg smaakvol! Twee tips: volgende keer graag wat meer stokjes (desnoods tegen betaling) en je website mag wat overzichtelijker. Bent lang bezig met samenstellen van menu nu, misschien een zoekfunctie inbouwen? ;-) 4/27/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vond jammer dat 1.5 uur vooraf bestelde en vervolgens gebeld wordt dat toch nog een half uur langer duurde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na onze bestelling en na dat wij hebben betaald, werden wij gebeld dat Wij moesten 2 uur wachten op het eten tot wij die konden afhalen. Na twee uur Konden wij eindelijk eten. Echter was de sushi ook niet heel lekker. Heel jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/26/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gesmaakt. Komen zeker terug. 4/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord: TOP!!!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!!! 4/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere sushi en vriendelijk personeel 4/25/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vet gevoel in de mond na de sushi. Niet puur genoeg, teveel gefrituurd spul er op/ erover 4/24/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, alleen mag er echt minder rijst worden gebruikt. Wellicht incidenteel, maar het beinvloedt de smaak ontzettend wanneer er een te grote klomp rijst is gebruikt. Wel is aan de gerechten te zien dat de kwaliteit hoog is. 4/23/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg vriendelijk personeel en alles was zeer hygiënisch. Vers bereid en heel smakelijk 4/20/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was lekker vers , jammer dat de maki rollen niet dicht waren, waardoor alles er uit viel. Verhouding rijst en vlees/vis/groente niet in balans. Veel te veel rijst! Wel lekker vers. 4/20/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekker en vooral kakelvers! Service en terugkoppeling n.a.v. online bestelling mag echter beter. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heel smakelijk!πŸ‘πŸ˜‹ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Genoten van de nette opgemaakte schotel met lekkere sushi. Bestellen was makkelijk en afhalen ging soepel. 4/18/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/17/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is altijd vers royaal en lekker! 4/17/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2020
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2020
ST Sushi Sittard 4 stars after 1627 reviews
ST Sushi Sittard