Reviews


5 stars after 2352 reviews
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wasweer super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd bezorgd, heeft heerlijk gesmaakt 7/17/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer alles in orde. 7/14/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse sushi. Ruime variatie aan sushi eb andere gerechtjes en regelmatig nieuwe gerechten. Bezorgt op tijd. ST Sushi raad ik zeker aan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op aanraden hier voor de eerste keer sushi gehaald. Alles was op tijd klaar en erg lekker, zeker het proberen waard. Ik kom zeker terug. 6/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nice food, on time 6/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hallo, wij weten inmiddels wel hoe uitstekend jullie sushi is. Maar we hadden bezoek en die waren onder de indruk van de kwaliteit! En bedankt voor de super service en de extra sushi ๐Ÿ˜˜ 6/19/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi en pokébowl hebben goed gesmaakt. Het was op tijd klaar en fijn om via de site de voortgang te volgen. 6/17/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top, ga zo door. 6/10/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, zoals altijd! Enkel de tonijnsashimi was niet lekker, dat was erg jammer! 6/5/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor ons de lekkerste uit Sittard This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afgehaald, alles op tijd klaar. Smaakte heerlijk, alles vers. Royale porties. Voor herhaling vatbaar! 5/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
wederom heerlijk gegeten 5/27/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed. Geen enkele negatieve opmerking. 5/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 5/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/22/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke sushi, enorm bedankt voor de dragon rol (!) en helemaal top dat jullie in Born bezorgen! Hier een zeer tevreden klant! 5/21/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, genoeg keuze. Vlotte bezorging. 5/21/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wir bestellen sehr oft hier und bis jetzt immer zufrieden gewesen. Heute haben wurden wir enttäuscht, zuhause beim auspacken haben wir feststellen müssen, dass einige Sachen fehlen. Leider haben dieses Mal Sojasoße, Essstäbchen und Wasabi gefehlt. Ich werde das Nächste mal mehr drauf achten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Hello Julia, Sorry Pls next time call us when you missing something. Then we looking for a solution for you. Team St Sushi
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer prima verzorgd en heel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was iets vertraagd, kregen heel netjes een bakje met extra sushi! :) 5/15/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat ik ondanks een "zo snel mogelijke levering"een uur en een kwartier op mijn bestelling heb moeten wachten waardoor ik niet met gezin me kon eten die elders besteld hadden. Kan altijd gebeuren maar laat je klanten dat dan even weten 5/15/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super verse sushi, vriendelijk personeel en altijd stipt op tijd. 5/15/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website mag iets duidelijker worden opgesteld . Dit met betrekking tot zelf afhalen of bezorgen. Ik zag bij het afhalen in het filiaal dat de bereiders mondkapjes en handschoenen droegen. Als consument stel ik dit zeer op prijs. En niet alleen in coronatijd! De sushi bestelling voldeed geheel aan onze verwachting. Allemaal positieve indrukken en ervaring die beslist een vervolg bestelling zal opleveren๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ 5/14/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top kwaliteit sushi. 5/13/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten op verzoek van onze kleinzoon. Een aanrader! 5/12/2021
ST Sushi Tempelplein 3a 046 202 3012
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en goed verzorgd 5/12/2021
ST Sushi Sittard 5 stars after 2352 reviews
ST Sushi Sittard